thumb_IMG_244222.09.17 obchodziliśmy Dzień Przedszkolaka (a jak przystało na placówkę promującą zdrowie) pod hasłem owoców i warzyw jako źródła cennych witamin, a co za tym idzie zdrowia i witalności.

„Białystok moje miasto”- Wycieczka po Białymstoku - wdrażanie do odpowiedniego zachowania się w miejscach użyteczności publicznej, przestrzeganie zawartych umów. „Zabytki Białegostoku” -  zabawa dydaktyczna - prezentacja z wykorzystaniem ekranu - poznanie wybranych zabytków i obiektów naszego miasta, zapoznanie dzieci zainteresowanych ze znakiem graficznym litery „e” – małej, wielkiej, pisanej i drukowanej, ćwiczenie słuchu fonematycznego: wyodrębnianie głosek w wyrazie, liczenie wyrazów w zdaniu.

thumb_P_20170927_093158_HDRW dniach 25-29.09.2017 wzięliśmy udział w  Europejskim Tygodniu Sportu.

thumb_P_20170915_095245Już od wielu lat nasze przedszkole bierze udział w ogólnopolskiej akcji „Sprzątanie świata".

thumb_DSCN157822 września obchodziliśmy w naszym przedszkolu Ogólnopolski Dzień Przedszkolaka pod hasłem „Zdrowe przedszkolaki”.

thumb_20170919_092244Wrzesień w grupie trzylatków, to czas adaptacji.

thumb_IMG_20170926_104911Przedszkole to miejsce zabaw i nauki. W ostatnim tygodniu września „Biedroneczki” poznawały podstawowe zasady uczestnictwa w ruchu drogowym.

thumb_IMG_20170922_103000Niewątpliwie pójście do przedszkola to przełomowy moment w życiu dzieci i ich rodziców.

thumb_20170915_101225Dnia 15.09 w przedszkolu uczestniczyliśmy w akcji "Sprzątanie Świata".

thumb_20170929_101046Podsumowaniem Tygodnia sportu w naszym przedszkolu był Dzień piłki, który odbył się 29 września.